Det här kan bli intressant!

Här har jag inte befunnit mig på två år. Inte för att ni missat så mycket för det känns inte som något intressant har hänt, förutom att Corona kom lite emellan och ställde till det. Ja, å så har hela programmet där jag skriver bloggen bytt utseende och funktioner, så nu hittar jag absolut ingenting och de funktioner jag är van vid finns inte längre. Jag giller det inte riktigt. Jag har faktiskt kommit på att ju äldre jag blir desto mindre gillar jag förändringar. Om det bara har med åldern att göra eller om det har med mitt mående att göra vet jag dock inte rikgt.

Tillbaka till Coronan. Två sprutor har jag och barnen hunnit ta. T har till och med tagit tre. Det ska jag också göra, så fort jag får tid. I övrigt tror jag att jag lyckats ha skiten minst tre gånger. L och O lika många, om inte fler. De två första gångerna jag hade det var innan jag hunnit få vaccin och senaste gången hade jag för ett tag sedan. Misstänker att det var Omikronvarianten. Ingen av gångerna har det påverkat mig speciellt mycket. Lite konstig huvudvärk, ont i ryggen och lite influensakänsla i kroppen, dock ingen feber. L tappade ju all lukt och smak när han var dålig första vändan. Så här mer än ett år senare så har han ännu inte återfått det ordentligt, även om det är bra mycket bättre.

Jag har saknat att skriva, men om jag kommer ta upp det på heltid igen vet jag inte riktigt. Har jag ens några läsare kvar efter två års uppehåll? Känns tveksamt.

1 svar på ”Det här kan bli intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.