Respekt!

Det finns många personer som för mig inger respekt. Inte för att man är rädd för dem utan för att man beundrar dem. Speciellt personer som vågar vara lite annorlunda och göra det som andra anser konstigt och onormalt.

Bland annat ses det som konstigt och onormalt att ha många barn och speciellt om man får barn som ung.
Jag har några personer i min närhet som har valt att gå emot strömmen trots omvärldens reaktioner.

Karin och Stefan McKey  (och deras barn) är  dessa personerna.

De har valt att ha många barn och samtidigt göra det som faller dem in.
Alla i deras närhet sa att förhållande skulle spricka snabbt. När barnen började komma så kraxade olyckskorparna att de aldrig skulle ha varken tid eller pengar till att leva några meningsfulla liv.

Dessa två personerna har dock visat alla hur fel de hade.

De träffades och blev tillsammans när de inte var mer än 13 och 15år. I år fyller de 50 och 52. De är i mina ögon fortfarande ganska unga, men har ändå hunnit med en jäkla massa.

Vad sägs tex om:
* De har varit tillsammans i 37 år.

* De har varit gifta i 32 år.

* De har 12 barn. Första kom när Karin var 17år och sista när Karin var 40år. De har dessutom berikats med 27 barnbarn och fler lär det väl säkert bli då deras barn också börjat skaffa sina barn i unga år och dessutom också verkar skaffa många barn.

Sonny 1977 (Fick barn vid ålder: 17,20,22,25,29,30 & 33 (två olika mammor))
Sean 1978 (Fick barn vid ålder: 15, 20, 27 & 29 (två olika mammor))
Sam 1980 (Fick barn vid ålder: 19, 22, 26 & 27 (samma mamma))
Carl 1981 (Fick barn vid ålder: 20, 22 & 26 ( samma mamma))
Kim 1983 (Fick barn vid ålder: 15, 23 & 26 (två olika mammor))
Ken 1985 (Fick barn vid ålder: 21 & 24 (samma mamma))
Jimmy 1987 (Tvilling med Jenny födda i Januari) (Fick barn vid ålder: 22)
Jenny 1987 (Fick barn vid ålder: 21 & 22 (samma pappa))
Joey 1987 (December) (Fick barn vid ålder: 23)
Tanya 1989 (Hon dog  under förlossningen)
Taylor & Dominic 2000 (Tvillingar)

* De har hunnit med att driva varsitt företag i Sverige.

* 1990 Efter förlusten av dottern beslutar sig familjen för att sälja hus, bilar och allt de äger för att flytta till Australien. De lämnar övriga släkten, vänner och hela sitt sociala nätverk och flyttar utan att ens ha fixat någonstans att bo.
* De startar nya företag i Australien.

* Hela familjen (+ dåvarande flickvänner till barnen och de två barnbarn som fanns då) åkte på en jordenrunt-resa  mellan 1995 och 1997.

* De driver idag två företag i Australien

Jag har bara en sak att säga om denna familj. RESPEKT!!

Önskar att jag själv hade haft modet att skaffa barn tidigare, att jag bara hade vågat lämna allt här hemma och bara dra.

Love ya all!! Hope to see U soon!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.