Veckan börjar bra!

Den här dagen började ju på bästa tänkbara sätt. Eller kanske inte.
Stannade vid ett övergångsställe för en liten tjej på cykel och det kan man väl säga att bilen bakom inte gjorde. Pang sa det sedan stod jag en halv meter längre fram än innan. Avskavd lack och en krossad stötfångare bak är de synliga skadorna på bilen. Kan dock vara mer då han träffade precis över avgasröret. Hans framände blev ju inte heller så snygg om man säger så.

Ut far han och börjar gorma och skrika över att jag inte kan stå still där. Nähäe? Skulle jag ha kört över flickan då menar han? Sedan tyckte han inte att skadorna blev så allvarliga så han ville köra vidare utan åtgärd. Skulle inte tro det tyckte jag och ringde maken som kom i flygande fläng. Då blev han en aning snällare.  Spelar väl ingen roll om skadorna inte är så allvarliga eller inte? Jag vill inte ha en skavd baklucka och trasig stötfångare? Det vill jag ju åtgärda och det får han faktiskt stå för, eller i alla fall hans försäkringsbolag. Dessutom sa de på verkstaden att det ju även kan bli skador man inte ser med blåtta ögat och det vill man ju gärna inte ska komma senare.

Polisen kunde inte skicka någon förrän tidigast om två timmar så de bad mig fota eländet istället. På grund av att mannen som körde på mig inte var Svensk och inte körde en Svenskreggad bil så bad polisen mig fota både körkort och nummerplåt. Även telefonnumret ville jag ha, men jag misstänker att det jag fick inte alls stämmer. Det ser nämligen så ut om man tittar på det. Skulle ha bett honom ringa mig i stället så hade jag fått rätt nummer. Men det tänkte jag inte på då. Var så uppe i varv. Det får väl gå ändå hoppas jag.

När han sedan lämnade platsen så kände jag att det stack i mina fingrar på vänster hand. Trodde först att det hade att göra med att adrenalinet far runt i kroppen men kände att jag även hade en molande värk mellan skulderbladen upp i nacken. Så det var bara att ta sig till VC. Där fick jag prata med en sköterska och fick en tid bokad till läkare i eftermiddag. Under tiden – Inget jobb och håll dig lugn. Så det är det jag sysselsätter mig med nu.

Har hunnit ringa båda mina försäkringsbolag och min arbetsgivare. Frågan är vad jag ska hitta på tills jag ska till läkaren? Känner mig lite lätt rastlös.

Båda bilarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.