Till Madde!

Jajjemen, olyckan hände alltså när jag var på väg till jobbet. Eller rättare sagt på väg från kontoret till vår första kund. Alltså I jobbet.
Man kanske borde anmäla det någon mer stans då? Det är ju min svärmor som är arbetsgivare, men det är inte alltid hon och jag tycker lika om saker och ting. Något speciellt jag ska tänka på?

Nu blev det mer som ett öppet brev idag, men det får ni övriga leva med. Wink

En reaktion på “Till Madde!

  1. Då tycker jag absolut att du ska göra en anmälan om arbetsskada (färdolycka), blankett finns på försäkringskassans hemsida under fliken Privatperson, menyn Blanketter och intyg i vänsterspalten, välj blanketter i menyn som kommer fram och sedan skrollar du ner till arbetsskada.
    Tyvärr fick jag ett felmeddelande då jag försökte öppna dokumentet, men FK gillar inte Mac, det vet jag sedan tidigare Frown
    Ibland kan även arbetsgivaren ha försäkringar, och då har det försäkringsbolaget egna blanketter som också ska fyllas i.
    Vill du ha hjälp och/eller support så säg bara till, har gjort ett antal färdolycksanmälningar, både egna och andras, kontaktuppgifter kan vi i så fall byta via meddelande på fb, eller så använder du min mailadress, till jobbet är samma fast med @sca.com. Du har i alla fall gjort helt rätt som har både polisanmälan och sjukvårdsbesök, sådant gillar FK Wink

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.