Semester!

Jag har semester. Det betyder att jag även tagit lite semester från bloggen. Det kommer nog inte bli så mycket uppdaterat under semestern. Så känner jag nu i alla fall. I lördags var vi i Göteborg och hämtade T som varit hos en kompis. När vi ändå åkte så passade vi på att ta en vända på Universeum och sedan dess har dagarna gått i ett. Vi har städat, slappat, umgåtts med vänner, spelat spel ätit gott och så vidare. Allt och ingenting på en och samma gång alltså.

Just nu har vi både vår vän Christoffer och T’s kompis Daniel här. Båda sover över. Själv har jag flytt fältet upp till sängen och ligger och tittar på Millenium-triologin på plattan. Klockan är ju ändå nästan halv ett så jag är lite sliten. Får väl se när de andra behagar lägga sig. Än så länge är det bara L och O som sover. Tvivlar på att Gubben och Christoffer inte kommer att lägga sig förrän månen trillat ner och helvetet frusit till is. I alla fall något ditåt.

Hoppas ni andra också har en skön sommar. Både ni som haft, har och snart kommer ha semester. Kram på er så återkommer jag med några rader igen om en dag eller två.

2013-06-28 11.52.06

2013-06-28 11.32.42

En reaktion på “Semester!

  1. Åh, det låter härligt med semester!!!!! Avis!! Själv har jag drygt 2 veckor kvar att jobba, hur drygt som helst Frown . Njut ordentligt!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.