Hur underbart väder har vi inte?

34aaf22cfcd511e2afd022000aaa0950_7Alltså, den här sommaren har hittills varit helt kanon. Ok, om man ska klaga lite så kunde det ha varit lite varmare i början, men om man bortser från det så…

Vi har lyckats pricka in de bra dagarna när vi har haft utomhusaktiviteter och de dåliga dagarna när vi varit inne. Det kan inte bli bättre. På något sätt har vi också missat alla de långa köerna på de ställen vi varit. Vi har helt enkelt varit klockrent tajmade.

Vi har badat, i massor. Ca 300% fler gånger än förra året. Riktigt skönt!

Tyvärr har det bra vädret medfört en sak – städningen har blivit konstant lidande = Det ser ut som ett totalt katastrofområde här hemma. Det ger mig ångest, jag klarar inte det. Min hjärna går på högvarv och jag blir superstressad. Idag är det dock lite sämre väder (26° C och mulet), så idag ska jag påbörja operation sanering.

Ha nu en riktig bra söndag så återkommer jag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.