Kattvakt!

Sådär ja! Då kör vi lite magsjuka på det här. Vaknade i går morse och mådde som om det vore dagen efter. Bara någon timme senare var det kört. Weehoo! Idag är det lite bättre men jag har ändå fått uppsöka den vita porslinsstolen med jämna mellanrum i natt och nu på morgonen. Tänkte jag skulle använda den lilla orken jag har till att småstäda lite. Nu när man ändå är hemma och det inte är så himla kul väder ute.

Vi har varit kattvakter sedan i lördags också och idag ska de små liven åka hem igen. De är så söööta och vi kommer sakna dem. Lilla Peppar och Spicey. Det får nog bli en katt i alla fall tror jag. Det är ju så mysigt. Hyss hittar de på också. Välter blomkrukor, fastnar under soffan, klättrar i kläderna i hallen, ligger och sover i fickan på förklädet m.m.

 

2c870cf0fcd211e2a2d522000a1fb04d_7 58420e02ffa811e2b7ab22000a1f90e7_7
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.