Lösenord

Jag gillar egentligen inte lösenordsskyddade bloggar, men ibland känner man att man vill ha lite mer koll på vilka som läser vad och därför har jag valt att lägga vissa inlägg bakom lösen.

Speciellt nu när mitt liv ser ut som det gör. Jag har innan gett ut lösenordet ganska lätt. Det gör jag inte längre. Du måste kunna intyga vem du är för att få det. Hur känner vi varann? Vem är du? Var bor du? Ge mig ditt telefonnummer så jag kan kolla vem du är, eller på annat sätt bekräfta din identitet. Tänk på att ljuga om din identitet är olagligt. Att använda någon annans namn/identitet för att få ut mitt lösen är det samma som urkundsförfalskning och kommer jag på att det sker kommer jag att polisanmäla.

Är lite lagom trött på att så fort det händer något i mitt liv som bara vissa personer vet om så får jag en ny förfrågan om lösenordet. Så märkligt?! Sammanträffande?!

Så är det med det!!

Mejla på hanna[at]grimmetam.com  Heart

3 reaktion på “Lösenord

  1. Hej Hanna!
    Jag har provat skicka mail till dig men det verkar inte gå så bra, är de rätt mail du skrivit här på sidan?
    Hälsingar Smilla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.