Om

I den här bloggen skriver en tjej av årgång -77.
Jag är född i Stockholm och bodde även mina 7 första år i och omkring huvudstaden. Bland annat på Djursholm. När jag gått första terminen i ettan flyttade vi till Åtvidaberg där vi sedan blev kvar tills jag slutade nian. En plats jag älskade då, nu vet jag inte. Känns som samma skitsnack går runt där fortfarande.
Då drog vi i stället iväg till Tranås och efter det har jag även hunnit med Ödeshög (Och det var jäkligt öde) och Nässjö.

1997 träffade jag mina barns pappa och flyttade till Skåne. 1999 föddes första dottern och 2002 kom den andra. 2004  kom även en son. 2007 bestämde vi oss för att ta livet ett steg längre och vi gifte oss. Nu har det dock även blivit skilsmässa (Separerade i Juli 2014) och jag måste säga att det är det bästa som hänt mig. Jag mår visserligen skit, men inte på samma sätt som i förhållandet. Jag skrattar mer nu, jag lever livet mer nu och jag tar vara på alla små glädjeämnen jag kan på ett annat sätt.

Jag är dock fattig som en kyrkråtta och kämpar som en tok för att få allt att gå runt, men det är sekundärt i sammanhanget.

Jag pluggar till trafiklärare och det är tänkt att jag ska vara färdig och godkänd den 15/5-15. Det är jäkligt kul, samtidigt som det är en aning läskigt också.

Mina stora intressen är Film och musik. Man skulle enkelt kunna säga att jag film- och serienörd från topp till tå. Det upptar en stor del av mitt liv.
Jag gillar även att fotografera även om det blir alldeles för lite av det. Andra stora intressen är datorer, pistolskytte, köra mc, biljard, vattenskidor, inredning och att läsa.

I den här bloggen kommer det att, precis som namnet säger, skrivas om allt och ingenting.

Vill du fråga mig något är du välkommen att kontakta mig på:
hanna[at]grimmestam.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.